Menü Kapat

“Trump ve Zamanın Sonu” Zirvede

Serdar Turgut’tan ezber bozan analiz, çoksatanlar listesinin zirvesine yerleşti.

Türkiye’de siyaset kitapları arasında nadir rastlanan bir başarıya imza atıldı: Serdar Turgut’un kaleme aldığı Trump ve Zamanın Sonu, yayımlandığı ilk haftadan itibaren büyük ilgi görerek Türkiye’nin en çok satan siyaset kitabı oldu. Nemesis Kitap etiketiyle raflardaki yerini alan bu eser, yalnızca bir siyasi analiz değil; aynı zamanda kehanetlerle, dini metinlerle ve derin siyasi gözlemlerle örülmüş çarpıcı bir uyarı manifestosu niteliği taşıyor.

 Washington’da uzun yıllar gazetecilik yapan Serdar Turgut, bu kitabında Donald Trump’ın siyasi kariyerinden çok daha fazlasını inceliyor. Kitap, Evanjelist yapılarla işbirliği içindeki yeni dünya düzeni stratejilerini, İsrail merkezli inanç planlarını ve tüm bu gelişmelerin Türkiye’yi nasıl etkileyeceğini belgeler ve sorular eşliğinde masaya yatırıyor.

“Trump bir politikacıdan fazlası olarak sahneye çıkıyor; bir çağın kapandığını ve başka bir çağın başladığını ilan ediyor.”
 — Serdar Turgut

Kitabın Gündeme Taşıdığı Bazı Sarsıcı Sorular:

  • Trump gerçekten İsa’nın gelişini hızlandırmak isteyen bir tarikatın oyuncağı mı?
  • Evanjelistler neden Türkiye’ye ve Erdoğan’a düşman?
  • Beyaz Saray’da ağlayan adam kimdi ve neden “Tanrı’nın planı işliyor” diye dua etti?
  • Trump bir Evanjelist değilse neden onların her dediğini yapıyor?
  • Washington’da Trump’ın arkasındaki asıl güç kim: Derin devlet mi, tarikat mı?
  • “Kutsal savaş” dedikleri Armageddon’un ilk durağı Türkiye mi olacak?

Politik Kurgu Değil, Belgeli Gerçekler

Trump ve Zamanın Sonu, ABD’deki Evanjelist yapılanmaların sahne arkasındaki etkilerini, İsrail ve ABD ortak stratejilerini ve Türkiye’yi ilgilendiren hayati gelişmeleri bütünlüklü biçimde analiz eden ilk Türkçe kitap olma özelliğini taşıyor.

 Bu kitap sadece bugünü anlamak için değil, yarına hazırlanmak için de okunmalı.