Klasik müziğin iki efsane ismi Leonard Bernstein ve Herbert von Karajan’ın yarım asırlık rekabeti, ödüllü yazar ve yönetmen Peter Danish’in kaleminden sahneye taşınıyor. “Devlerin Savaşı”, yaratıcısının da katılımıyla tiyatro severlerle buluşuyor. 6 ve 7 Mart’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek prömiyerin biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.
Ödüllü Amerikalı yazar, yönetmen ve besteci Peter Danish, merakla beklenen tiyatro oyunu “Devlerin Savaşı”nın prömiyeri için İstanbul’a geliyor. Okan Bayülgen ve Celal Kadri Kınoğlu’nun güçlü performanslarıyla sahnede devleştiği bu benzersiz yapım, yaratıcısının da katılımıyla tiyatro tarihine geçecek özel bir deneyim vadediyor. 6 ve 7 Mart’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleşecek prömiyerin biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.
BroadwayWorld ve Amazon Prime’da ses getiren projeleriyle tanınan Danish’in kaleme aldığı oyun, klasik müziğin iki efsane ismi Leonard Bernstein ve Herbert von Karajan arasındaki yarım asırlık rekabeti sahneye taşıyor. Dünya müzik tarihine damga vuran bu çarpıcı hesaplaşma, Zorlu PSM sahnesinde tiyatro severlerle buluşuyor.
Prömiyer gecesinin ardından ise izleyicileri özel bir söyleşi bekliyor. Peter Danish, Okan Bayülgen, Celal Kadri Kınoğlu ve oyunun yönetmeni Nihal Usanmaz’ın katılımıyla gerçekleşecek bu söyleşi, gecenin heyecanını bir adım öteye taşıyacak.
