Menü Kapat

İstanbul’daki Dev AVM’nin tamamı satıldı

Rönesans Gayrimenkul, halihazırda yüzde 50 ortağı olduğu İstanbul Optimum Premium Outlet AVM’yi işleten şirketin kalan hisselerini de devralmak için kritik bir anlaşma imzaladı. Rekabet Kurulu’nun onay vermesi durumunda şirketin AVM’deki payı yüzde yüze ulaşarak tesisin tek sahibi konumuna geçecek.
Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul, perakende sektöründeki varlığını güçlendirecek büyük bir satın alma işlemine imza attığını duyurdu. Şirket yönetimi, İstanbul’un en yoğun ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden biri olan tesisin tamamını bünyesine katarak gelir tablosunda önemli bir büyüme ivmesi yakalamayı hedefliyor.

Hisseler Euro Crescent’ten devralınıyor
Şirket Yönetim Kurulu’nun 3 Haziran 2026 tarihinde aldığı karar doğrultusunda, Feriköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin kalan yüzde ellilik hissesinin satın alınması adına resmi sözleşme imzalandı.