Menü Kapat

M&S Bağdat Caddesi Mağazası’nda Buluşuyoruz

“M&S, ‘Back to School 2025’ koleksiyonuyla 6 Eylül’de Bağdat Caddesi’nde hem çocuklara eğlenceli atölyeler hem de ebeveynlere stil keşifleri sunuyor.”

Yeni okul yılının yaklaşmasıyla birlikte şehir hayatına dönüş heyecanı da başlıyor. M&S, bu özel dönemi çocukların ilk zil coşkusunu stil, konfor ve fonksiyonellikle buluşturan “Back to School 2025” koleksiyonuyla taçlandırırken hem ebeveynleri hem çocukları öğretici ve eğlenceli bir güne davet ediyor. 

Buluşma Yeri: Bağdat Caddesi M&S Mağazası

6 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’da M&S Bağdat Caddesi’nde gerçekleşecek bu özel günde, çocuklar için aktivite ve atölyelerin yanı sıra ebeveynler için de sohbetler ve yeni sezona dair stil keşifleri yer alacak. 

Dr. Bahar Eriş’in “Okula Oyunla Dönüş” sohbetiyle başlayan etkinlik Ayşegül Uluç ile Şehre ve Okula Dönüş Stilleriyle devam edecek. Yeni sezonu keşfeden anne ve babalar aynı zamanda M&S Okula Dönüş Koleksiyonu’ndan okul için gerekli ihtiyaçları da alabilecek. Özellikle ütü istemeyen gömlek annelerin favorisi olacak! 

Bu Sırada Çcouklar Ne Yapacak?

Çocuklar için farklı aktivite ve atölyelerin olduğu etkinlikte; Onur Şeyhoğlu ile Kukla ve Müzik Atölyesi ve Küntay Tarık Evren ile Doodle Art Atölyesi gerçekleşecek. Aynı zamanda yüz boyama aktivitesi etkinlik boyunca devam edecek. 

6 Eylül Cumartesi günü 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek eğitim, eğlence, stil ve söyleşi dolu etkinlik için çocuklarla birlikte Bağdat Caddesi M&S mağazasında buluşuyoruz.